Nea ♥ Lole

Jag älskar dig så galet mycket hjärtat.
Tack för en fantastisk middag igår.
Du är finast, bäst o underbarast


Kärlek



Varmrätt. Vi käkade fläskfilé med rödvinssås, champinjoner och pasta. Till det hade vi italienskt vin och en sallad på tomat, gurka och mynta.


Efterrätt. Filead grapefrukt och apelsin samt vindruvor marinerade i Limoncello med vaniljkesella på toppen. Supergott :)


Kärlek från Älsklingen :)


Tangoromantik från mig ;)

Håll Någon I Handen

Hej sötisar

Tänkte tillägna morgonens inlägg till en sida på nätet. Efter attacken i Norge måste vi hålla ihop oavsett var vi kommer ifrån eller vad vi gör. Det finns en sida där man kan visa sitt stöd genom att hålla handen med folk i andra delar av världen. Handhållandet är mot våld och visar stöd och solidaritet med de i Norge. Deras sorg är våran sorg. Gå in här och visa ditt stöd du också.

Nu ska jag jobbelijobba kortdag o sen ska jag hem o fira förlovningsdag med min Älskling. Lääääängtar


Pussar på er allihopa!!

Förlåt Miljön, Men Jag Är Mörkrädd...

Nu blir det sleepingsleeping. Är toktrött och ska jobba imorgon så det är lika bra att komma i säng :) Men... Nu när mamma är bortrest och jag bor ensam är det inte direkt mörkt när jag ska sova... Är så grymt mörkrädd att jag har lampor tända på natten. Speciellt på nedervåningen. Det känns liksom inte bra att gå upp till övervåningen med ett totalt mörker bakom sig. Så förlåt Miljön, men jag vågar inte sova ensam om det är kolsvart hemma. Så nu vet ni det :P

Sov sött snuttisar!!


Äntligen Hemma!!

Hej söta ni

Hemma igen efter en på tok för lång dag :) Har handlat lite grejs inför imorgon när jag och Älsklingen firar 2årig förlovningsdag. Efter jobbet kommer han hit o vi ska äta middag o mysa loss. Jag gillar sånt. Göra fancy mat hemma. Äta. Mysa. Bara vara med, och se, varandra. Det behöver inte vara mer än så. För bara det är perfekt. Så jag har handlat mat så jag kan laga tvårätters och sen en liten present till Älsklingen :)

Sen passade jag på att handla lite inför lördagens hippiefest också. En t-shirt som jag ska måla ett stort peace-märke på blev det. För resten har jag. En lååååång kjol. Blommor till håret. Runda, rosa glajjor. O en filt att ha om axlarna när det blir kallt. Lovar att lägga upp bild på outfiten när jag tagit på mig den på lördag + att jag ska göra ett steg-för-steg-inlägg om tröjan :)


Dagens shopping:
Guns'n'Roses-t-shirt från H&M
Vit t-shirt från H&M
Blått och orange nagellack från Depend
Tuschpennor från BR (behövs när jag ska göra tröjan sen)
Present till Älsklingen (ska fota och lägga upp bild på den när han fått den)

Fett Med Fix

Heej igen sötisar

Flänger runt på stan och fixar inför imorgon o på lördag. Skriver mer när jag väl är hemma, men tänkte det kunde vara kul med en liten update mitt i ruchen ;)

Pussar!!

Trött = Nea

Hello sweetiepies

Trött Nea uppdaterar. Massa jobb och ingen lek de senaste dagarna. Makes Nea a ledsen girl. Men det löser sig. Nu är jag på jobbet (överraskad någon?) och ska strax öppna en av entréerna, ingen aning om vilken än men hoppas på Tyrol :)

Har lite att fixa efter jobbet också, men det kommer en uppdatering om det lite senare.

Puss på er o ha världens finaste dag!!

Loving But Very Technical Relationship

Det finns tillfällen i ett förhållande då man är i samma hus, sitter på olika platser och bara inte orkar gå till varandra för att säga det där man skulle säga. Då får Skype vara som en tredje part i förhållandet ;)


Ny Vecka!! Woohooo!!

Som det flesta vet så är det måndag idag. Hello Captain Obvious!! Men, det innebär ju en ny vecka. O varje ny vecka för med sig nya saker. Nya saker jag vill dela med mig av :)

Idag har det bara varit slappande hela dagen. Sitter o kollar på CSI Miami med Älsklingens laptop i knät. Men ibland behövs det också. Imorgon är det tokjobbande mellan 10 o 21. Sen ska jag hem o krama på lilla mamma som åker till Turkiet supertidigt på onsdag morgon. Onsdag är det också jobb mellan 10 o 21. Money's incomming ;) På torsdag är det kort arbetsdag o sen blir det till att flänga runt o införskaffa det jag behöver inför fredag och lördag. Fredag är också kort arbetsdag o sen ska jag o Älsklingen fira en för tidig förlovningsdag. Den 4/8 har vi varit förlovade i 2 år men det är saker som händer då + jobb så det blir liksom inte tid så vi tar det när båda kan :) Lördag är jag ledig. Supernice!! Då blir det Hippiefest hemma hos mig. Lite lagom med folk, lite lagom med dricka, slappa kläder och supermysig stämning. Är superpepp :) Söndag är ledig o bara fylld med massa chill. O städning. Mest troligt massa städning också :P Men det är väl halva grejen å andra sidan.




Helgen Som Gått

Hej sötnosar

Hoppas er helg varit lika nice som min. Födelsedagsfest för Älsklingens kusin Hanna i lördags. Vin, tjejsnack och god mat. Supermys :) Sen igår blev det en sväng till OnOff och deras konkursrea med Älskling och Sara. Köpte ett par supersöta SkullCandy-lurar för nästan inga pengar alls. Rosa såklart :) O sen fikade vi på Wayne's. Senare på kvällen drog jag, Älsklingen, Gurra o Gurras flickvän Jaana till Lejonbacken för middag o lite vin. Nice slut på helgen, tycker ni inte? :)


Älskling


SötSara



Sara o jag


Nya SkullCandy-lurarna


Middags-outfiten


Älsklingen o jag

Gurra o Jaana


Supernice middag :)


Lilla jag

Hjärtat Är Lätt Även Fast Himlen Är Grå

Igår löste sig virrvarret. Iaf för nu. Det känns bra. Hoppfullt. Varmt. Jag behövde det. Verkligen.

Idag är det jobb. Big time. 10-21. Lång dag med få människor. Menmen, man kan inte alltid få allt. O jag har mycket. Så jag är rätt nöjd ändå.

Berättar mer om mitt o mammas äventyr på Lars Wallin-utställningen ikväll. Eller imorgon.

Puss Sugerpies ♥

Dagens Bravader

Omg!

Världen snurrar och snurrar. Åt fel håll. Är yr. Förvirrad. Vet inte var jag kom ifrån, inte var jag är och inte var jag ska. Inte ens vad jag vill. Fuck!!

Idag blir det massa jobb mellan 10 o 17 sen Lars Wallin-utställning på Waldemarsudde med lilla mamma. Ngt som kan stoppa världen för en stund iaf. Hon är allt bra min mamma ♥

Puss på alla fina!! Ha det fantastiskt, även fast det regnar ♥

Moderna Museet Med Lilla Mamma ♥

Hej hopp!!
Nu är jag hemma efter jobb och en kväll på Moderna med mamma. Supermys!!
Såg utställningen med Siri Derkerts verk och blev otroligt imponerad. Kubism från Paris och Algeriet. Skulpturer, kollage och feminism från när hon bodde i Stockholm. Hennes kamp för kvinnor inom kulturen. Filmer med debatter och reportage med henne själv. Modebilder hon gjorde tillsammans med sin första kärlek. Och sen historien om hennes liv. Rekommenderas starkt!
Sen var jag ju tvungen att prova nya kameran. Mamma lekte fotograf, hon hatar att bli fotograferad, o jag modellade ;)
Jag ser tänkande och kulturell ut


Nea och båtarna


Konstnärlig bild bakifrån

Sleep Tight

Har borstat tänderna o så, så nu är det dags för sängen. Jobb o Moderna imorgon. Får se om jag hinner skriva ngt litet imorgon innan jag åker till jobbet, annars skriver jag när jag är hemma igen.
Puss o god natt snuttisar ♥
Just det!! En sak till!! Vet ni vad min supersöta lilla mamma kom hem med till mig idag? En splitterny kamera!! Så himla fin o så himla superbra!! Är så sjuuuuukt glad för den :) Wiiiieeee!!

Nyfixade Naglar (Lite Nail Art Som De Flesta Kan Göra)

Efter en lugn, skön dag kändes det bra med lite nagelfix. Så den nycken följde jag och snyggade till mina naglar. Och i samma veva tänkte jag att det säkert är flera som gillar att fixa naglarna och som behöver lite tips. Så jag startade en ny kategori här på lill-bloggen; "Naglar Och Sånt". Där kommer inlägg om vilka grejer jag använder, tips på hur man kan fixa naglarna, steg-för-steg-inlägg och annat mysigt finnas.
Just nu har jag en cup-cake-nagel, rosa-guldig fransk manikyr, små jordgubbar och stenar.
Rosa-guldig fransk manikyr:
1. Jag började med Depends baslack. Ett lager.
2. Efter det gjorde jag en tipp med IsaDoras Wondernail-nagellack i färgen 118 Sparkling Candy. Ta två lager om det behövs.
3. På den rosa tippen lägger man sen ett guldglittrigt lack över det rosa. Jag använde ett från Depend, ser inte exakt vilken färg. Men vilket guldglitter som helst funkar :)
4. Som kronan på verket så förseglar man hela härligheten med ett överlack. Jag använder Depends Quick Dry and Shine Topplack. Det överlacket rekommenderas VERKLIGEN. Köpte det på Åhléns och det håller hur bra som helst.
Stenar:
1. Gör exempelvis en sån tipp som ovan eller hellacka nageln.
2. Lägg ett lager överlack. Låt det blir lite smågeggigt. Då fäster stenarna bäst. Man kan limma också, men då blir stenarna svåra att få bort när man väl vill det och Depend-lacket håller stenarna på plats tillräckligt bra som det är ;)
3. Placera stenarna som du vill ha dem. Jag satte två i mitten en liten bit ovanför nagelbandet, men smaken är som baken ;)
4. När lacket torkat är det bara att lacka över en ellet ett par gånger till så sitter det.
Jordgubbarna:
1. Gör en tipp, lacka helnagel eller låt naglarna vara helt naturella men med baslack.
2. Lägg ut lite rött lack på en tidning. Jag använder Depends lack nr. 019. Använd en tandpetare eller ett såntdär fancy duttverktyg, men tandpetare går minst lika bra, ta lack på tandpetaren och forma jurdgubben. Fyll i den.
3. Sen är det dags för den lilla gröna blasten. Gör samma sak som med jordgubben, men nu med grönt lack och forma blasten. Det viktigaste är att det blir lite grönt i rätt ände på jordgubben. Till det här använde jag ett grönt Depend-lack. Dessvärre är numret bortnött så jag kan inte säga exakt vilket, men så länge det är grönt är det bra :)
4. När jordgubben torkat, använd ett guldigt glitterlack för att göra de små kärnorna som sitter utanpå jordgubben. Här funkar också en tandpetare superbra.
5. Lacka över ett par gånger så det håller.
Cup-cake-nageln:
Cup-caken är lite krångligare, både att göra och beskriva, men jag ska göra mitt bästa.
1. Baslacka nageln och gör en rosa tipp. Tippen kommer blir muffinsens botten.
2. Gör strecken till muffinsbottnen: Dra streck längs med tippen och streck i tippen.
3. Nu är det dags för frostingen. Här kan man göra lite som man vill men jag gjorde den som en liten "swirl". Man börjar med den lilla swirl-delen, sen den i mitten och till slut toppen. Till det här använde jag Nubar Nap129 Black som är ett nail-art-lack med både en väldigt smal pensel men också som en penntipp så man kan rita på nageln.
4. När det svarta torkat fyller man på med valtfri färg i. Jag valde Nubars pärlvita lack (har inget nummer på det), IsaDoras Sparkling Candy och IsaDoras Icy Purple. Sen kan man ha i lite glitter också ;)
5. Gör den lilla gröna pinnen till körsbäret med samma teknik som du gjorde blasten på jordgubben med.
6. När allt torkat: Överlacka en gång. Fäst den lilla röda stenen som blir körsbäret.
7. Lacka över igen så allt sitter.
8. Klart!! :)
Hoppas det var till ngn hjälp och att ni förstår hur jag menar ;)
Puss på er sötnosar ♥

Veckan Som Kommer

Idag är det ju, som synes, en lugn hemma-kväll-kväll. Men det händer ju mer i veckan än så, så här kommer en liten uppdate om hur min kommande vecka ser ut :)

- Jobb tisdag till lördag
- Gå med lilla mamma på Moderna museet på tisdag och Waldemarsudde för att kolla på Lars Wallins klänningar på torsdag.
- Fika med Gurra o eventuellt även Sara på onsdag (ringer dig babe!!).
- Förhoppningsvis utgång på lördagen. Är sjukt taggad för ngt sånt :)

Myggbett, Fiskplåster Och Sommartankar

Hej på er ♥
Är ledig idag. Leeedig. Så idag ska användas till att bara ta det lugnt hemma. Jag gör inte det så ofta. Är mer en sån som flänger överallt hela tiden. Men ibland, vid vissa speciella tillfällen, är det skönt att bara vara hemma. Så idag ska jag ligga i soffan, surfa, titta på film och plugga italienska. Sweet :)
Idag är det den 18e juli. Juli!! Fattar ni vad fort sommaren har gått hittills? Vad har man hunnit göra? Inte alls så mycket som man skulle vilja. Just såhär i mitten, när man kommit precis halvvägs är det så lätt att få lite ångest. Ångest över sånt man skulle vilja göra, sånt man borde gjort, sånt man är rädd att inte hinna göra.

Men sen finns det sådana här dagar. När det är mulet ute, när man träffat massa folk, åkt runt, gjort grejer de senaste dagarna. När lillkissen ligger och snarkar och dregglar i soffan, det är hästsport på tv och man precis plåstrat om myggbetten med plåster med fiskar på. Då är ångesten som bortblåst och sommaren känns oändlig. Och det är då som sommaren är som allra bäst.
Så ta tillvara på sommaren ♥

Städar


Slutet Av Veckan Och Helgen

Hej sötisar ♥
Hoppas allt är bra med er :)
Nu är jag äntligen hemma från jobbet, har ätit och myst ner mig med datorn i soffan. Snacka fullt upp det var idag. Massa gäster. Det var en såndär dag när det är för kallt för att ligga på stranden men för fint för att vara inne, så alla gick på Grönan. Men, missförstå mig rätt, det är kul när det är fullt upp på jobbet, då känner jag att jag gör någon nytta. Och det är ju alltid bra :)
Tänkte uppdatera med vad som händer i Life of Nea resten av veckan. För det är ni ju extremt intresserade av, inte sant? ;)
Imorgon blir det jobb mellan 10 och 17, nice kort dag, och sen ska jag möta upp Gurra för presentinköp. Ska bli sååå mysigt att hänga med honom, det var ett tag sen det bara var han och jag. På fredag jobbas det mellan 17 o 23 så det blir en lugn dag. Sånt behövs också. Lördag jobbar jag ett töntkort pass på Grönan, mellan 17 och 21 o sen blir det födelsedagsfest för Sara o Issa!! Längtar :) O på söndag är jag leeeeedig, så det blir ett sjujävla festande på lördagen, o då är planen att mysa med Älsklingen. Sweet vecka, skulle mest troligt inte kunna bli bättre. Eller vad tycker ni?

Om Mig

Dags att vara lite egocentrerad.

Det är ju ändå en nystart av bloggen så istället för att berätta om min, i stort, ganska ointressanta dag så kommer här en uppdatering om hur allt står till kring och runt mig för tillfället :)
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Åt middag med mamma

Det sista du sa högt?
"Vad han ser trött ut..."

Vad har du druckit idag?
Vatten, lite vin och saft :)

Vad var det senaste du åt?
Pasta med tomatsås och frichadeller á la Gudfadern

Vad var det senaste du köpte?
En vit bh

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Myste med älsklingen och Sara. Inte samtidigt då, men båda gjorde mig glad.

Vad gjorde du klockan 8 i morse?
Sminkade mig

Vad är det för färg på din ytterdörr?
Vit

Vad är det för väder hos dig just nu?
Regnigt o lite mulet

Godaste glass-smaken?
Citronsorbet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Absolut!!

Sover du tungt?
Enormt, kan sova fast någon släpper en bomb bredvid mig ;)

Drömmer du mycket?
Ja, både bra och konstiga drömmar

Mardrömmar?
Det händer

Vilket ämne är roligast i skolan?
Straffrätt, utan tvekan!!

Trivs du med ditt jobb?
Ja, på Grönan får jag betalt för att prata med folk

Favoritklädsel?
Shorts

Favoritlåt just nu?
Born this way

Vad ser du om du tittar åt höger?
En inramad "Pommac"-affisch

Vad gör dig glad just nu?
Soliga, lediga dagar

Vad ska du göra härnäst?
Fejsbooka lite och sen krypa ner i sängen o sussa :)

Höger- eller vänsterhänt:
Höger

Humör just nu:
Lite småsömnig men glad

Favoritgodis:
Surt godis i alla dess former

Kläder just nu:
Klänning

Musik just nu:
Min egen pepp-lista på Spotify

Hur många kuddar sover du med:
1

Spelar du nåt instrument:
Nix, men jag sjunger gärna :)

Morgon- eller nattmänniska:
Både och, så länge det inte är för tidigt eller för sent ;)
En lite mörk bild på mig idag :)



Unicorns, I Love Them!!

Världens bästa godnattsång :)
God natt sötnötter <3

I'm Back Bitches!! I'm So Fucking Back!!

Jag höll ju på och bloggade för en tid sen. Det vet inte de flesta om. För jag ville pröva mig runt lite själv och se om det här var ngt för mig. Och det var det. Men sen dog allt lite. Ledsnade och tog en lååååång paus. Men nu känner jag att det vore kul att ta upp det igen eftersom det är ganska nice att skriva av sig till och från. Och dessutom har jag insett att det liv jag lever och den inställningen jag har kan inspirera och hjälpa andra med samma eller andra handikapp. Så då får allt ytterligare en mening.
Så här är jag nu. Tillbaka. Gladare och starkare än någonsin. Och redo att ta internet med storm.
Puss på er cuties!!

RSS 2.0