Resfeber? Vem? Jag?

Nu börjar det koka. Insåg i eftermiddags att det bara är 12 dagar kvar till jag lämnar Sverige för mitt äventyr. O då slog det till. RESFEBER!!

Jag har allt (utom italienskan ;)) under kontroll. Kläder. Nagellack. Smycken. Böcker. Telefon och dator. Ändå känns allt så himla ofärdigt. Som att jag har haft så mycket tid att o att den tiden bara är slut nu... Ni ser, resfeber!! Men det löser sig.

Nea ♥ Rockabilly

En sak till innan jag somnar!!

Klippte mig igår. Har inte lyckats ta ngn bild än, men det kommer (: Det är punkigt, kort och med rockabillyinspirerad lugg. Så bara över en natt har jag börjat älska rockabilly-modet!! Ska ut o shoppa imorgon är tanken så då ska jag leta efter sånt kul (:

Sov sött sweethearts ♥

Måste Bara Berätta En Sak!!

Nu är biljetterna till Italien bokade!! OMFG!! Jag är livrädd och aspepp!!

Jag åker med Lufthansa (jag har kallat dem både TryggHansa och Hansaplast när jag berättat för kompisar o familj att jag bokat och med vilket flygbolag) måndagen den 12e september (känns bra att inte flyga den 11e :P) från Arlanda klockan 20.50. Sen landar jag på Malpensa kl 23.35 o blir upphämtad av söta Sara ♥ Så nu vet ni när jag åker om ni vill åka dit o vinka av mig ;)

Väl där nere ska jag bo hos Sara mest, sen också hos Sabrina. De är vänner till familjen som bor där nere på heltid. Det blir så sjukt bra!! Jag får träna min italienska och de sin svenska, så vi har ju utbyte av varandra på fler sätt än som sällskap :) När jag är där kommer jag läsa kriminologi på distans från Sverige. Det verkar vara en superspännande kurs, förhoppningsvis med lite lägre tempo än juridiken, som kan komma till användning senare också. Jag är mer än nöjd om man säger så :)

De senaste kvällarna innan somnar har jag fantiserat om hur det kommer bli när jag kommer dit ner. Jag hoppas ju på helt fantastiskt såklart. Prata massa italienska. Hänga med roliga människor. Äta god mat. Men faktiskt så är det så att bara själva grejen att åka iväg kommer vara stor och bra nog. Att få prova att stå på egna ben i ett främmande land. Visst har jag flyttat hemifrån o så, men jag tror att jag kommer växa ytterligare av det här. Jag hoppas iaf.

Jag har tänkt på en sak till i ämnet. Bloggen kommer ju få följa med till Italien. Den kommer vara som en resdagbok där alla ni som är kvar hemma kommer kunna ta del av allt som händer mig. I början kommer jag få gå iväg till en galleria för att få internet, men sen så ska vi försöka fixa det hem till Sara så jag kan sitta där. Det betyder att alla saker jag gör kommer upp här i efterhand, när jag sitter o dricker italienskt kaffe i den italienska gallerian :)

Jag längtar dit, o jag kommer sakna alla här. Allt på en gång. Men det kommer bli helt underbart. Jag bara vet det. Annars får jag göra det underbart helt enkelt. Inte ett dugg svårare än så :)

Puss på alla fina o fantastiska ♥

Massa Som Händer, Sjukt Lite Tid

Bloggpaus gott folk. Men en liten sådan. Världen rör sig så snabbt och så långsamt på samma gång. Det finns inte tid när det behövs, det finns inget att skriva när det finns tid. But I'll be back very soon ♥

Äntligen Tillbaka

Nu var det lääääänge sen jag satt vid tangenterna och berättade om vad jag har haft för mig. No good. Så här kommer en liten uppdate :)

Gick ju i paraden i lördags. Det var. Hur säger man? FANTASTISKT!! Att dansa genom stan till Lady Gagas "Born this way" under den mest kärleksfulla högtiden i Sverige var stort. Finns, som ni säkert såg, både filmklipp och bilder på olika hemsidor, och på en del av dem finns det bilder o filmklipp med mig :)

Så, nog om det ;) Mer om kommande planer!! På lördag är det pappa o hans fru Helenas 90årsfest (pappa fyller 50 o Helena 40, så de är bara 90 år gamla tillsammans ;)) och temat för festen är "B". Man ska alltså klä ut sig till ngt på bokstaven "b". Pappa ska vara Björn Borg, Helena Blondin, Lillasyster ska vara Brat, småbröderna Ben Ten och Älsklingen ska vara Bamse :) O så jag då, jag ska vara Bunny from the Playboy Mansion!! Jag o Helena åker in till stan imorgon för att fixa outfits o grejer. Det blir toknice!! Sen kommer det självklart upp bilder på utklädnaderna här på bloggisen :)

Imorgon kommer lilla mamma hem också!! Hon har varit i Turkiet i en vecka med en kompis men nu tycker jag och Lillasyster att det ska bli skönt att få hem henne ♥ Så det blir nice. Men först sovmorgon, en snabb dammsugning och shopping!!

Ses imorgon mina pretty things ♥


Nea Är På TV :)


Omg Vilken Vecka!!

Är så lycklig!! Superfantastisk vecka med superfantastiska människor :)

Torsdagens schlagerkväll var väl... Sådär... Inte lika bra som de brukar vara. Förstår inte hur man kan misslyckas med en schlagerkväll men... Så var det. Men, vi hade sjukt kul ändå!! Som tur var.

På fredagen trillade jag, Paui o Lillasyster runt i Pridepark. Kikade på grejor och bara myste. Hittade världens finaste mjukisoverall från Ziperall. Blå med en regnbåge över!! Men, har man inte fetaste plånboken (studerande chey) så får man nöja sig med att drömma :P Senare på kvällen åkte jag och Älsklingen till Elin, en polares flickvän, för att fira hennes födelsedag. Det var inget våldsamt men sjukt mysigt. Vi käkade tårta, drack lite cider o bara snackade.

Idag har jag lekt prinsessa på Stockholms gator. PRIDEPARADEN!! Tonvis med kärlek. Stämning. Fest. Det var fantastiskt!! Dansade fram för all kärlek, obunden av heteronormen. Man behöver inte vara flata för att tycka det är ganska nice. Två människor som älskar varandra är vackert, värt att slåss för och förtjänar dans genom staden.

Tänker självklart bjuda på lite bilder från de senaste dagarnas eskapader :)
















Helg På Ingång

Hellooo sötnosar

Liten kort uppdate från mitt i veckan. Jag har flängt så sjukt mycket de senaste dagarna att jag inte hunnit blogga :P

Ikväll blir det SCHLAGER i Pridepark. Underbart!! Ska se om jag kan få gå liiiiite tidigare från jobbet för att vara säker på att komma in i parken. Ska försöka mig på att ta lite bilder som självklart kommer upp här i bloggen. Sen ikväll kommer söta Lillasyster hem också. Sååååå nice :)

Så, uppdatering om kvällens bravader kommer imorgon. Nu blir det jobbelijobb.

Puss på alla o ha en fantastisk dag

Nya Veckan Goes PRIDE!!



Sitter nermysad i soffan. Funderar över vad den här veckan kommer att erbjuda. Men, fan vad dum jag är. Det är ju STOCKHOLM PRIDE den här veckan!! Imorgon ska jag köpa smink på SminkOchPerukmakarn på Söder. Sen ska jag försöka trilla runt lite i Pridepark (Kungsan) o efter det blir det hopp iväg till jobbet. På onsdag ska jag fixa runt lite hemma... Sy lite på min paradoutfit. Sen kvällsjobb. Torsdag är det SCHLAGERKVÄLL!! Jobb först, men sen SCHLAGERKVÄLL!! En av årets maximala höjdpunkter :) På fredag kommer Lillasyster hem till mig. Hon har varit borta i Italien med våran pappa i 3 veckor o jag saknar henne så ♥ Sen ska vi träffa Paui o fila på paradoutfitsen. Fredag kväll är det kalas för en polares flickvän, ska bli mysigt.

Lördag är paraden. Så fantastiskt. Tid och rum för all kärlek. En möjlighet att visa stolthet och stöd för allas rätt till kärlek och acceptans för den de är. Så alla som kan. Kom dit. Gå med. Se på. Hurra för att alla, åtminstone en dag om året, kan gå längs med gatan, hålla sin älskade i handen. Utan att få massa konstiga blickar. Utan
att folk viskar. Utan att vara hatad.

Appropå det. Till er som har valt att vika era liv åt att hata homo- och bisexuell kärlek: Varför lägga så mycket tid på att hata lyckliga människor? Argumentet med att de är onaturligt är man ju dum om man väljer att fortsätta hålla kvar i så det kan vi lämna. Det vore spännande att höra varför. Tänk om ni istället la all den tiden, och all den energin, på att utrota hungern i världen? Typ stoppa svältkrisen i Somalia. Eller på att forska fram ett botemedel mot AIDS eller cancer? Jag lovar, vill ni så finns det säkert ngn som är villig att visa hur man gör. Använda energin och rastlösheten till ngt kreativt. Jag förstår ju, uppenbarligen, inte hur ni tänker. Så informera mig. Faktum är att hat tar 80% av ens energi medan lycka bara tar ngra få. Så man kan vara lika lycklig som hatisk, men lyckan gör bara att man mår bra medan hatet bara tar energi. Tänk på det när ni i era hatverkstäder tar eran femte kopp kaffe för kvällen och undrar hur ni kan vara så trötta.

Efter den lilla avstickaren vill jag bara säga "god natt". Vi ses i den regnbågsfärgade dimman

Pride!!

Nu är jag ready to go. Ett snabbt stopp i Pridepark och sen till jobbet. Wiiihooo!!


Übersuperhelg!!

Omg, typ bästa helgen på länge. Jag har varit ledig och gjort massa superroliga saker. Lovely!! Orkar inte skriva så mycket nu, så ni får en bildbomb från lördagens Hippiefest och gårdagens Pubkväll :)

Pussar


Hippiefesten









Pubkvällen


RSS 2.0