Mer Halloween-Fix

Just det!! Glömde!! Vi ska ju till Gardaland idag :) Gardaland är en jättestor nöjespark som ligger en liten bit bort från där vi bor o nu i oktober har de Magic Halloween som tema. Så idag ska vi dit o åka karusell o grejer :)

Slänger upp en bild på dagens make up också. Det är halloween så jag kunde helt enkelt inte låta bli ;) Pussar o kramar/Nea


Happy Halloween

Dagens första inlägg blir halloween-inspiration!!
För det finns mycket kul på halloween (min typ favorithögtid) :)

Man kan till exempel göra halloween-pumpor. När jag skulle köpa en pumpa fanns det bara halvor, så jag köpte två o gjorde pumpa-systrar :)Sen kan man fixa naglarna. Här är tre av mina naglar. Frankensteins monster, en pumpa o en spindel. Sen gjorde jag ett spöke o ett rödsprängt öga också, men de får ni gissa hur de ser ut ;)Typ så :)
Så skutta ut o ha halloween med er nu :)

Hos Alessandro


Favoritordet Just Nu. O Troligen För En Lång Tid Framöver.


Nu Rullar Det

Nu rullar det med boende. Woop woop!! Allt är inte spikat än, så ni får veta mer när allt är superdupermegaklart. Ledtråd: Det bubblar i mig av glädje :)


Längtar Till Helgen

Omg, till helgen blir det ny frisyr o tillfixning av färgen!! Vi ska till det superfancy stället Alessandros Hair Studio där de utbildar Milanos allra bästa frisörer. Jag är såååååå taggad!! Ska bli asnice att prova på att bli klippt av ngn som verkligen är superduktig. Det svarta får nog vara kvar. O min älskade sidecut. Men resten blir väl upp till honom... Pirr i magen!! :)


Men fram till dess... Plugg...

Something About This Place...

Från topp till dal på ingen tid alls. Fuck it. Sov sött.

Badass-brud

Tisdagar är, för er som inte vet, speldagen. Vi käkar o snackar skit o spelar på slot-maskiner. O titta vad jag vann idag!! Satsade 5€ o slutade på 18€ :) Dubblade från 5cent hela vägen upp till 16€, hade 2€ kvar o plockade ut det. Badass-bruden med is i magen, here I am ;)


Regnjackan Är Inte Poppis

Lilla Charlie i regnjacka. Ngn som någonsin sett en ledsnare hund?


Saknar Lite Redan

Nu har Lole åkt hem. Jag saknar honom lite redan... <3


Lördagsmys

Dagens pill: Myspysat med Lole o Charlie <3

Kvällens äventyr: All-you-can-eat-pizzeria där du får betala 2€ extra om du lämnar mat o där pengarna går till en fond som hjälper fattiga barn runt om i världen. Så grymt sätt att äta pizza på :)


Fredags-flärd

Gårdagens aktivitet: Trip till gigantiska Oreo Center med tre våningar shopping. Men var hamnade jag? På italienska h&m. De svenska ränderna sitter i ;)


Blubb

Med ett varmt bad o bra musik är livet som ett fucking kindergarden.


Tummen Ur Arslet

Såhär kan vi inte ha det. Tummen ur arslet nu lilla gumman. Duktig flicka vs. Slackig flicka. Slackig flicka vinner. Jämt. Fast man kan ju vara duktig och slacker på samma gång. Sitter med hund i knät. Då är det svårt att skriva. O Älsklingen bredvid (han är i Italien!! wiiieee!!) då är det svårt att tänka (han är så snygg så sitter bara o dumstirrar :P). Därför kommer här en liten lista. För att komma tillbaka. För att tagga till. För att ni ska få en liten miniupdate. Och för att det inte ska kännas så urbota dumt att börja blogga igen.

Vad gör du just nu?

Jag sitter på en stol i köket. Äter cola-bubblisar. Har hunden som pussar mig i ansiktet samtidigt.

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag är hemma i Sverige. Läster näst sista terminen juridik. Bor på en fin plats. En fin plats i Stockholm, mina drömmars stad. Dessutom håller jag på att planera höstens mest awesome halloween-fest.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Det finns massa saker jag ångrar. Och saker jag borde ångra men är för stolt eller dum för att ångra. Och saker jag ångrade förut men som visade sig öppna dörrar till fantastiska saker. Så, man gör dumma saker. Ingen idé att ångra dem förrän man vet vad de verkligen mynnade ut i.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Tunnklädd som vanligt :P Men mina urgrymma kängor från förra vintern får hänga kvar. Kanske ska satsa på hatt... Det är ju inte ett typiskt vinterplagg kanske, men det kan skydda min lilla 6mm sidecut från att frysa.

Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Djur. Hästar, hundar, kissemissar. You name it. 2. Min iphone. 3. Att hänga med mina fina vänner. Utan er kliar det i fingrarna och myrorna springer i benen.

Har du någon dold talang?
Jag är sjukt bra på att... flura. Räknas det?

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen: Gick på italiensk nattklubb. Tittade på får. Tittade på fina hästar. Mös med älsklingen. Åt god mat. Drack drinkar. Åt massa skräpmat.
Nu i helgen: Frukost hos Angelica. Fotboll. Baka tårta. Förhoppningsvis parta lite.

Vad har du på dig just nu?
Vita mjukisar o rosa t-shirt. Slacker!!

Bästa skönhetsknep?
Se dig själv som vacker, då kommer du bli det. Sen är ju inte ögonskuggor och nagellack i favvisfärgerna på något sätt ivägen ;)

Vilka är dina dagens planer?
Ta på mig ett par jeans. Koppla hunden. Äta lasagne och tiramisou hos min italienska nonno.

Vad äter du helst inte?
Inälvsmat.

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Jag är i ett förhållande som varat över ett år. Tre år och fem månader med dig älskade

Bästa staden/landet du besökt
Peschiera del Garda är min absoluta favoritstad.
Jag har inte besökt så många länder...

Vilken kändis får du höra att du liknar?
Eeeeh....? Jag är ett original ;)

Tror du på gud?
Nej. Faktiskt inte. Visst kan jag bli religiös ibland och jag dödar inte folk... Men jag tror nog inte på gud.

Vad är din största rädsla?
Jag har extrem dödsångest. Så döden är nog min absolut största rädsla.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Jag har aldrig kört lastbil.

Hur/Var vill du bo i framtiden?
I Stockholm!! Det är staden i mitt hjärta. Hon finns alltid med mig, och jag vill alltid ha henne nära.

RSS 2.0