God Jul <3

God jul mina fina bloggläsare!! Se till att ha en awesome julafton nu :)


Pakeeeeeet!!

Slår in paket. På ytterst kreativa, o ibland tveksamma, sätt. När tröttheten ökar spårar kreativiteten ;)


Apelsinsaft!!


Sliten Nea dricker apelsinsaft i mugg som matchar de awesome kornblå naglarna med glittriga tippar. Kan lilla Nea få bli klar med den här uppgiften snart? Snäääääällaaaaaaa?

Fö'lsedag!!

Som jag konstaterade igår så fyller ju jag år snart *rynkar näsan, krullar tårna och får pirr i hela magen*. O jag efterlyste en klänning. Men vet ni vad? Surfade runt igår under en av mina små pauser o hittade den!! Tror jag iaf...

Har sett den tidigare, o blivit lite kär. Men sen glömt bort den. Så hittade jag den igår kväll igen då. O blev kär på nytt. Jag ska julklappshanda imorgon, o flurar på att faktiskt slå till och köpa den så att födelsedagsklänningsproblematiken är ur världen. Sen att jag hittat en awesome sminkning och nageldesign som skulle knäcka till klänningen, redan innan klänningen hittades, gör ju inte saken sämre på något sätt. Det kanske är ödet...

Såhär ser klänningen ut iaf:


Just den här kommer från kawaiidesign.se (klicka här för att komma dit) men den ska finnas i en liten suspekt affär på Drottninggatan också, om jag inte minns fel. O det hoppas jag inte att jag gör ;)

Så, vad tror ni om den? Rosa. Med zombie-enhörningar. O döskallar. Wiiiiiiiiiiiiee!! [övermänskligt hög ton på "iiiiiiiii"et]

Jaja, nu ska jag plugga vidare. The show must go on. Även om man hittat en söt klänning att oj:a och iiiiii:a sig över ;)

Puss <3

Zombiefest...






Är jättesugen på att ha zombiefest. Alltså sådär superdupermegasugen. Men jag ska ju ha födelsedagsfest o nyårsfest först. Så zombiefesten får helt enkelt vänta.

Trött Hjärna = Knasiga Bilder

För er som undrade: Nej, jag är inte normal. Jag har en överkokad hjärna som inte vet ut eller in just nu o ett fotoprogram som gör att man ser lustig ut. Dessa två faktorer i kombination lyckas skapa hysteriska bilder. Som jag på inget sätt kunde undvika att lägga upp här på bloggen.






Kaffe Och Tankar Om Just Nu



Snön vräker ner. Det är fem dagar före jul. Och jag sitter här och mår bra.
Faktiskt.
Ska snart sätta igång med plugg, har ju sånt att göra, men är trots det bara full av lugn och ro.

Vi, jag o Älsklingen, har ju flyttat in nu. I onsdags bar flyttlasset av till villan i Hanviken. Eller. Flyttlass och flyttlass. Det mesta finns ju här, men en soffa, två fåtöljer och en säng flyttade vi iaf. Tillsammans med massa kläder o annat smått och gott.
Det är så ruskigt fint här hemma nu. Det krävdes massvis för att få det fint men vi lyckades. Nu har vi bara lite gardiner att sätta upp och insidan av ett stort vitrinskåp och en tv-bänk att klä. Men sen ni.

På lördag är det julafton.
Det ska firas i Borås med släkten på mammas sida. Det ska bli mysigt att träffa alla igen. Äta god mat o prata juridik. Jag tror jag överlever ;)

På tisdag nästa vecka fyller jag år.
OMG!!
Det är fan snart ju!!
Hela hösten har jag flurat på min födelsedagsfest, eftersom jag älskar att ha födelsedagsfest, men det är inte förrän nu jag insett att det faktiskt börjar dra ihop sig.
"OMG!!" igen.
Vad ska jag sätta på mig?!
Finns det ngn som har en idé om vad en söt punkprinsessa kan hitta en passande klänning, hör av dig.

Det var väl typ det.
Nu är det plugg o viktiga samtal som gäller.
Till vi ses nästa gång: En liten jullåt som kan bättra på den redan befintliga julstämningen.




Puss på er

Idag Flyttar Vi!!

Omg!! ÄntligenÄntligenÄntligen!! Idag flyttar vi!! Aaaaah!! Gaaaaalet!! Ska försöka kasta in bilder ikväll :) Omg, nu händer det!!


Inflyttningsferre!!

Heej bloggisen!!
Idag har jag o lilla mamma städat i huset heeeeeela dagen. Det är inte klart, men vi är fan snart i mål, o då kommer massa bilder. O kanske min första videoblogg... :)
Nu har jag duschat (kände mig så himla ofräsch), sminkat mig o fixat håret, ska, typ nu, dra till Centrum för att handla snacks o sen hämtar Sara upp mig o så drar vi på inflyttningsfest. Sweet med lite party efter att ha städat en hel dag :)
Puss på er sötisar!!

Liten Dipp, Men Nu Är Jag Tillbaka

Sjukt hektisk vecka. Kanske inte fysiskt hektisk, har ju inte gjort ngt speciellt förutom att racea hemtenta, men absolut psykiskt. Men nu har saker o ting löst sig o jag är back on track. O hemtentan är btw inlämnad :)

Just nu sitter jag i väntrummet på vårdcentralen i Tyresö. Ska försöka få läkarna att trycka i mig lite medicin så urinvägsinfektionen jag dragit på mig kan få försvinna. Väntrum på vårdcentraler är ett konstigt fenomen. När jag kommer hit har jag urinvägsinfektion, när jag åker härifrån har jag personen bredvids hosta, gubben i hörnets halsfluss o den lilla tjejens örininflammation. Är man sjuk drar man ju åt sig sjukdomar o att då sätta alla sjuka i samma rum verkar ju vara en halvbra idé. Eller?

Aja, snart är jag förhoppningsvis klar här o sen ska jag förbi centrum en sväng. Efter det blir det hem o käka lunch, iväg till stallet o kolla när Sara rider o sen hem till pappa för att fira lillebror. Jag tycker om när det händer saker :)


...

När drömmar trillar till marken går de i kras. Som vinglas mot klinkersgolv.


Utgång!!

Blir Tunnan ikväll med alla fina för första gången på evigheter!! Såååå mys <3 Hoppas alla har en underbar lördag <3


Trött Tjej

Trött Nea idag... Har städat massor. Det finns så mycket att göra i det där huset. O så mycket saker. Men typ ingen plats... Så nu checkar jag ut för idag. Ska ta upp precis heeeeela sängen innan Lole kommer o lägger sig. Mohahahaha!! Evil me!!

Nu: På Väg Till Husfix


Neas Julklappstips 1 December

Nu är jag hemma!! Jag älskar Italien, men det är skönt att vara hemma igen. Väldigt tudelad Nea där. Men så är det.
Nu kanske ni undrar vad jag pillar med för tillfället... Det kommer en mobilblogg om det senare idag, så ni får ge er till tåls ;)
Det som det här inlägget ska handla om är:
Dagens julklappstips är för den med lite större plånka. Ledsen, men sånt måste ju finnas också.
Så därför tänkte jag idag tipsa om:
UPPLEVELSEPRESENTER!!
Det är en kul grej, det finns ngt för alla och det blir ngt man kan prata om länge.
Det finns flera olika företag som säljer upplevelsepresenter, så googla bara så hittar du :)
Dessutom kan det vara bra att kika på nätet efter recentioner så att ni inte blir besvikna.

RSS 2.0